Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme

Tule myymään kanssamme!

Hae töihin haluamallesi toimipisteelle alla olevien painikkeiden kautta:

Puhelinmyynti Enialla on monesta syystä mukavaa työtä. Meillä on loistavat tiimit, joustavat työajat ja alan parhaat esimiehet. Elisan tuotteet ovat mukavia kaupata ja työstä maksetaan reilu palkka, johon voi vieläpä itse vaikuttaa. Meiltä saat myös tehokkaan perehdytyksen uusiin työtehtäviisi.

Enia on mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa osana Elisaa.

Etsimme jatkuvasti uusia kykyjä tiimeihimme ympäri Suomen, joten jos olet kiinnostunut myyntityöstä ja koet että sinulla olisi sanasi sanottavana porukassamme, hae rohkeasti mukaan joukkoomme. Aiempaa kokemusta myynnistä et välttämättä tarvitse, vaan tärkeintä on halu oppia ja tahto kehittyä huippumyyjäksi!

 

Olit sitten myynnin ammattilainen tai uusi tulokas, halusimme listata sinulle viisi syytä joiden vuoksi sinun kannattaa hakea töihin juuri Enialle.

 

1
Kattava koulutus ja täysi tukemme
Saat organisaatioltamme täyden tuen työssä menestymiseen: kattavan perehdytyksen, jatkuvan valmennuksen ja ohjauksen, sekä nykyaikaiset työvälineet. Tarvitset vain oikean asenteen ja intoa oppia sekä kehittyä – me huolehdimme lopusta!
2
Tuotteet joilla onnistut
Elisa on Suomen tunnetuimpia brändejä ja tuotteemme ovat alan edistyksellisimpiä, joten meillä et myy hiekkaa Saharaan. Laajan tuotevalikoimamme ansiosta työ on myös erittäin monipuolista ja vaihtelevaa.
3
Tiimi johon on ilo kuulua
Enialaiset viihtyvät työssään hyvin ja yli 85% myyjistämme suositteleekin meitä työpaikkana. Tutkimme ja kehitämme työviihtyvyyttämme säännöllisesti. Tekemisen meininki ja huipputyypit, näistä syntyy hyvä työilmapiiri. Meillä on maailman parhaat työkaverit!
4
Reilu palkkaus ja tuntuvat edut
Maksamme ICT-alan tessin mukaisen tuntipalkan sekä tietysti kilpailukykyiset myyntibonukset. Keskimäärin myyjämme tienaavat noin 18€/h ja huippumyyjiemme ansiot ovat vielä reilustikkin isommat. Kirsikkana kakun päällä ovat rahanarvoiset työsuhde-etumme. Olemme ASML:n nimeämä Reilu Työnantaja.
5
Positiiviset uranäkymät
Mikäli koet myyntityön omaksesi, menestyt siinä, olet motivoitunut ja haluat edetä tehtävissäsi, avautuu sinulle Enialla tähän erinomaisia mahdollisuuksia. Tuemme mielellämme myös työntekijöidemme kouluttautumista muun muassa oppisopimusopiskelun muodossa. Enialaisten uratarinoita.

Usein kysyttyä