Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme

Miltä Enialla näyttää?

Arvostamme viihtyisää ja työskentelyä tukevaa työympäristöä ja olemme kiinnittäneet erityistä huomiota työtilojemme toimivuuteen. Kaikki toimipisteemme ovat avaria ja valoisia avokonttoreita, joissa työtoverien tuki on aina saatavilla. Sermein rajatut työpisteet tarjoavat kuitenkin myös omaa rauhaa.

Väriä ei toimistoilta puutu, mikä näkyy esimerkiksi alla olevista Jyväskylän toimipisteen kuvista:

Sijaitsemme keskeisillä paikoilla, joten olemme paikkakunnasta riippumatta aina paitsi hyvien kulkuyhteyksien varrella, myös erilaisten ruokapaikkojen lähellä. Olemme lisäksi rakentaneet taukotilamme niin, että ruokailu työpäivän aikana onnistuu aina myös toimistolla. Koska sohvalle heittäytyminen tekee välillä hyvää, löytyy toimistoiltamme myös rennonpehmeitä paikkoja, missä voi nauttia vaikka kupposen kahvia.

Alla olevista kuvista näkyy Lappeenrannan toimipisteemme työ– ja taukotiloja:

Työympäristön ohella myös työvälineiden on tietysti oltava työtä tukevia. Kaikkien myyntineuvottelijoidemme käytössä on muun muassa soittokoneet kuulokesetteineen. Kuvissa alla näkyvä työpiste ja keittiö ovat Seinäjoen toimistolta.

TUTUSTU TIIMIIN