Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme

Enia

Enia Oy on 100 prosenttisesti Elisan omistama telemarkkinointiyritys. Olemme osa Elisan henkilöasiakaskohtaamiset yksikköä ja vastaamme yhdessä muiden myyntikanavien kanssa Elisan palveluiden myynnistä kuluttaja-asiakkaille. Kohderyhmiämme ovat niin uudet kuin nykyisetkin asiakkaat, joiden olemassa olevia palveluita päivitämme vielä entistäkin parempiin. Noudatamme toiminnassamme Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilun pelin sääntöjä.

Arvot joille perustamme toimintamme ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uusiutuminen, tuloksellisuus ja yhteistyö.

Tavoitteenamme on olla oman alamme edelläkävijä paitsi myyntitaitojemme puolesta, myös työnantajana. Uskomme vakaasti olevamme Suomen paras puhelinmyynti työpaikka.

Enia työllistää satoja myyntineuvottelijoita 13 paikkakunnalla ympäri Suomen ja vuosien kokemus telemarkkinoinnista on tehnyt meistä paitsi vakaan työllistäjän, myös oman toimialamme erityisosaajan.

Kuluttajille telemarkkinointi on vaivaton tapa ostaa palveluita ja kun tarjottavat palvelut ovat vielä laadukkaista ja monipuolisia, on niitä myös ilo myydä.

Me Enialla luotammekin siihen, että parhaat tulokset saadaan aikaan hymy huulilla. Henkilöstömme viihtyykin meillä tutkitusti hyvin : yli 85 % työntekijöistämme suosittelisi Eniaa työpaikkana.

Olemme myös ASML:n nimeämä Reilu Työnantaja.

Enia on mukana Suomen parhaiden työpaikkojen listauksessa osana Elisaa. Listaus perustuu Great Place to Work -organisaation vuosittain tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa työntekijöiden arvioilla työpaikastaan on suurin painoarvo.

TUTUSTU TIIMIIN

Johtoryhmä

Toimitusjohtaja
Sami Lillbacka
Operatiivinen johtaja
Jami Salonius
Asiakaskokemuspäällikkö
Eero Soininen
Hallintopäällikkö (HR)
Anu Vainio
Myyntipäällikkö
Ville Rissanen
Projektipäällikkö
Jukka Rahkonen
Myynnin kehityspäällikkö
Hanna Häkkinen
Aluepäällikkö
Petri Pärkkä
Aluepäällikkö
Oskari Kauhanen

Tuki ja hallinto

Kehityspäällikkö
Henri Ukonaho
Talouspäällikkö
Tuija Savolainen
Johdon assistentti
Juho Kujala
Koulutuskoordinaattori
Joonas Pöyry
Rekrytointikoordinaattori
Jenni Lillbacka
Hallintokoordinaattori
Tero Kujala