Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme

Tietosuoja

Enia osana Elisaa
Enia Oy (”Enia”) on Elisa Oyj:n (”Elisa”) omistama tytäryhtiö. Enia noudattaa toiminnassaan Elisan tietosuojaperiaatteita, jotka ovat saatavilla https://elisa.fi/tietosuoja/.

Perusteet Enian soittamille markkinointipuheluille
Noudatamme palveluitamme markkinoidessa soveltuvaa lainsäädäntöä sekä tietosuojaperiaatteitamme ja puhelinmarkkinoinnissa yleisesti hyväksyttyjä käytänteitä. Puhelinmarkkinointi ei lähtökohtaisesti edellytä etukäteissuostumusta. Toisin sanoen markkinointi perustuu siis ns. henkilön kielto-oikeudelle. Henkilöllä on aina oltava oikeus kieltää häntä koskeva markkinointi. Tämän lisäksi suoramarkkinointia koskevalle puhelulle peruste voi myös olla asiakkaan antama erillinen suostumus esimerkiksi tiettyyn palveluun rekisteröitymisen yhteydessä tai myöhemmin ko. palvelun käyttöliittymässä. Joka tapauksessa voit kieltää sinua koskevan markkinoinnin ilmoittamalla yleiseen Puhelinmarkkinoinnin kieltorekisteriin.

Puheluiden tallennus ja suojaus
Myyntipuheluiden nauhoittaminen on yleisesti Suomessa puhelinmarkkinoinnissa sovellettu käytäntö ja myös Enia nauhoittaa kaikki myyntipuhelut. Puheluiden nauhoituksella pyritään suojamaan erityisesti asiakkaan oikeuksia. Nauhoitteista voidaan epäselvissä tilanteissa tarkistaa, mitä myyjä on asiakkaalle luvannut ja minkä sisältöinen esitetty tarjous on ollut. Muita syitä tallennukselle ovat henkilökunnan koulutus ja laadunvarmistaminen sekä mahdollisten epäkohtien havaitseminen ja korjaaminen. Tallenteet tuhotaan, kun niiden säilyttämiselle ei ole olemassa enää asianmukaista perustetta. Lähtökohtaisesti tallenteet poistetaan Enian osalta kolmen (3) kuukauden kuluessa tallenteen syntymisestä.
Noudatamme kaikessa toiminnassamme korkeaa tietoturvan tasoa. Tallenteet suojataan asianmukaisesti hyödyntäen useita erilaisia teknisiä ja hallinnollisia suojatoimia.