Käytämme sivustolla evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi sekä sisällön ja mainosten kohdentamiseen. Lue lisää tietosuojastamme

Enialle myönnettiin Reilu työnantaja merkki

Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) on myöntänyt Enialle Reilu työnantaja – merkin. Merkki voidaan myöntää telemarkkinoinnin palveluyrityksille, jotka täyttävät ASML:n viranomaisten, kuten työsuojeluhallinnon kanssa yhteistyössä määrittelemät kriteerit. Reilu Työnantaja -merkki kertoo, että yritys on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Toistaiseksi merkki on myönnetty neljälletoista alan yritykselle ja olemme ylpeitä siitä, että kuulumme tähän joukkoon. Haluamme olla alamme edelläkävijä sekä myyntitaidoilla mitattuna että reiluna työnantajana! Lisää statuksen kriteereistä voit lukea  tästä.