Ajankohtaista

29
Touko
2018

Kesäksi uusi duuni? – Juhannus ja lomakausi lähestyy myös Enialla!

Kaikilla Enian toimipisteellä on vielä tälle kesäkaudelle muutamia avoimia tehtäviä, joihin valinnat tehdään kesäkuun alkupuolella. Paikkoja täytettäessä huomioidaan myös armeijasta vapautuvat, välivuotta viettävät sekä myös muutamalla toimistolla mahdollisuus kesätyöhön opiskelijoille. Kesätyöhön valituilla on mahdollisuus myös jatkaa työskentelyä syksyllä esim. osa-aikaisesti opiskelujen ohella.

Täytä avoin hakemus alla olevasta linkistä, valitse kaupunki ja maininta “Kesätyö”. Nähdään pian työhaastattelussa!

Avoin hakemus Kesä2018

PS.

Kesätyöntekijöillä on normaalien työsuhde-etujen lisäksi mahdollisuus hankkia ensimmäisten työssäolokuukausien aikana mm. uutuustabletti itselleen.

25
Touko
2018

Nyt on koko Enia liikkeellä #kokoenialiikkuu

Enian kaikissa yksiköissä aloitettiin 1.5.2018 #kokoenialiikkuu -kampanja tukemaan henkilöstömme työssäjaksamista ja yhdessä tekemistä. Keräämme liikuntasuorituksillamme pisteitä, joilla tulemme tekemään hyvää suomalaisille nuorille mobiililaitelahjoitusten muodossa. Kampanja kestää vuoden ajan, päättyen 30.4.2019. Kasaan kerätty piste- sekä laitepotti lahjoituskohteineen julkaistaan kampanjan päätyttyä.

Tarkista tunnelmia Enian Facebookista #kokoenialiikkuu sekä Instagramista tunnisteella #kokoenialiikkuu

 

21
Helmi
2018

Enia on Great Place to Work!

Elisa ja Enia ovat jo toista vuotta peräkkäin Suomen parhaiden työpaik­kojen listalla! Tutkimustietoon pe­rustuva tunnustus on merkki yrityskulttuurin menestyksestä ja työpaikan erin­omaisuudesta. Tutkimus pohjautuu Great Place to Workin hyvän työpaikan määritel­mään: hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät luottavat organi­saationsa johtoon, ovat ylpeitä siitä, mitä tekevät ja nauttivat työkaverei­densa kanssa työskentelystä. Meillä Enialla uskotaan yhteispeliin ja on hienoa, että se näkyy myös näin tutkittuna tunnustuksena.

16
Helmi
2018

Viimeaikojen urapolkuja Eniassa

Enialla on pitkä perinne urapolkujen rakentamisessa. Päällikkötason tehtäviin siirtyy vuosittain useita myynnin ammattilaisia mm. esimiesharjoittelun kautta. Viimekuukausien aikana meillä on tapahtunut paljon. Jyväskylässä Aleksi Kaipainen aloitti uutena toimistopäällikkönä. Lahdessa Joel Helppikangas, Aki Karvonen ja Santeri Mahkonen ovat myös uusia päällikkötehtävissään. Tampereella Jukka Sirola on aloittanut tehtävät tammikuusta alkaen päällikköharjoittelijana. Lappeenrannassa uutena yksikön päällikkönä toimii Topias Leino toimistopäällikkö Jukka Wahlgrenin kanssa. Kouvolan toimistopäällikön tehtävät vastaanotti Juhamatti Ollikainen. Helsingissä aloitti juuri uutena toimistopäällikkönä Aku Stenborg.

Enia on organisaatio, missä riittävä motivaatio ja asenne mahdollistavat nopean urapolun. Yhtiön koko johtoryhmä koostuu entisestä kenttäväestä ja toimistopäälliköt sekä yksikköjen vetäjät ovat kaikki aloittaneet uransa myyjinä.

Onnittelut kaikille viimeaikaisista nimityksistä!

21
Kesä
2017

Enia esillä Iltasanomissa

Iltalehti on tehnyt muutaman oivallisen työelämää käsittelevän jutun koskien myyntityötä ja Enian toimintaa. Voit käydä lukemassa ja katselemassa nämä alla olevista linkeistä.

Tonin haastattelu Tampereelta löytyy täältä.

Toimitusjohtajan haastattelun voit lukea täältä.

 

07
Kesä
2017

Kesän nimitysuutisia

Emil Barsoum on edennyt tehtävissään Jyväskylän toimistopäälliköksi tuurattuaan puolisen vuotta ansiokkaasti Seinäjoen yksikössä. Samalla Seinäjoelle on nimitetty äitiysloman tuuraajaksi Janne Välimäki. Janne osallistuu samalla myös Enian Esimiesharjoitteluun Topias Leinon ja Santeri Mahkosen kanssa.

10
Helmi
2017

Meillä työskennellään yhdessä Suomen parhaista työpaikoista

Suomen parhaat työpaikat julkistettiin 10.2. Listaus perustuu Great Place to Work -organisaation vuosittain tekemään työpaikkatutkimukseen, jossa työntekijöiden arvioilla työpaikastaan on suurin painoarvo. Iloksemme voimme kertoa, että olemme mukana parhaiden työpaikkojen listalla, osana Elisaa. Iso kiitos kaikille työntekijöillemme, teimme tämän yhdessä!

Lue lisää tiedotteesta.

15
Marras
2016

Helsingin ja Vaasan toimistot siirtyivät uusiin tiloihin

Enian Helsingin ja Vaasan toimistot ovat muuttaneet uusiin tiloihin.  Helsingin toimisto siirtyi tällä viikolla Lönnrotinkadulle ja Vaasassa siirryttiin hieman aiemmin Hovioikeudenpuistkolle. Upouudet tilat ovat aiempaa viihtyisämmät ja uusitut ilmeet ovat pirteät ja raikkaat.

Tervetuloa tutustumaan Helsingin ja Vaasan toimistojen uudistettuihin ilmeisiin!

14
Loka
2016

Syksyn nimitysuutisia

Enia sai jälleen lokakuussa uuden myynnin vetäjän, kun pitkään Jyväskylässä myyntineuvottelijana toiminut Emil Barsoum aloitti toimistopäällikön äitiyslomasijaisena Seinäjoella. Uusiin saappaisiin astuivat myös Enialla jo pitkän esimieskokemuksen kartuttaneet yksikön päälliköiksi nimitetyt Jani Kuivanen (Lappeenranta), Tommi Utriainen (Jyväskylä) ja Jukka Rahkonen (Helsinki).

Kiitämme kaikkia tehtäviä kohtaan mielenkiintoa osoittaneita ja toivotamme valituille onnea uusiin haasteisiin!

08
Heinä
2016

Enian nettisivut uudistuivat

Uudet kotisivumme on nyt avattu! Uudistuksen tavoitteina olivat muun muassa entistä parempi tavoitettavuus niin asiakkaidemme kuin työnhakijoiden näkökulmasta, sekä vielä aiempaakin kattavamman kuvan antaminen Enian toiminnasta. Samalla kotisivut ovat saaneet myös uuden ilmeen, joka kuvastaa entistä paremmin iloista ja ammattitaitoista tiimiämme. Enia kiittää kaikkia uudistusprojektiin panoksensa antaneita!

29
Kesä
2016

Enialle myönnettiin Reilu työnantaja merkki

Asiakkuusmarkkinointiliitto (ASML) on myöntänyt Enialle Reilu työnantaja – merkin. Merkki voidaan myöntää telemarkkinoinnin palveluyrityksille, jotka täyttävät ASML:n viranomaisten, kuten työsuojeluhallinnon kanssa yhteistyössä määrittelemät kriteerit. Reilu Työnantaja -merkki kertoo, että yritys on sitoutunut oikeudenmukaiseen, rehelliseen ja läpinäkyvään toimintatapaan.

Toistaiseksi merkki on myönnetty neljälletoista alan yritykselle ja olemme ylpeitä siitä, että kuulumme tähän joukkoon. Haluamme olla alamme edelläkävijä sekä myyntitaidoilla mitattuna että reiluna työnantajana! Lisää statuksen kriteereistä voit lukea  tästä.

27
Kesä
2016

Kesän nimitysuutisia

Enia saa heinäkuun alussa uuden myynnin vetäjän, kun pitkään myyntineuvottelijana niin Torniossa kuin Oulussakin toiminut Olli Rinne aloittaa toimistopäällikköharjoittelijana Lahden toimipisteessämme. Muutoksia Enian esimiesrivistössä tapahtuu myös muuttoliikenteen myötä, kun aiemmin Tornion toimistolla toimistopäällikkönä työskennellyt Aku Krogerus siirtyy Jyväskylän toimipisteeseemme. Akun tilalle Tornioon puolestaan siirtyy niin ikään jo aiempaa esimieskokemusta Enialla kartuttanut Joel Helppikangas. Enia toivottaa onnea uusiin haasteisiin niin uusille kuin ”vanhoillekin” toimistopäälliköille!

31
Touko
2016

Enialle saapui ennätysmäärä kesätyöhakemuksia

Kesätöitä Enialta haki vuonna 2016 ennätysmäärä hakijoita ja hakemuksia saapui näin tänäkin keväänä jopa enemmän, kuin mitä osasimme odottaa. Enia kiittää kaikkia avoimena olleita kesätyöpaikkoja kohtaan kiinnostusta osoittaneita hakijoita! Jollei valinta juuri tällä kertaa osunut kohdallesi, toivomme että muistat meidät myös myöhemmin – olemme aina kiinnostuneita niin myynnin ammattilaisista kuin sellaisiksi haluavista työnhakijoista!

07
Tammi
2016

Elisa palkkaa kymmeniä uusia työntekijöitä Pohjanmaan alueelle

Palveluiden kysynnän kasvaessa Elisa tytäryhtiöineen kasvattaa henkilöstönsä määrää Pohjanmaalla, minkä myötä myös Enian Vaasan ja Seinäjoen toimistoille palkataan vuoden 2016 aikana kymmeniä uusia työntekijöitä. Nyt kannattaa siis olla hereillä ja napata itselleen tavoiteltu työpaikka myynnin ja asiakaspalvelun parista!

Lisätietoja valtakunnallisesta lehdistötiedotteesta