Viimeaikojen urapolkuja Eniassa

Enialla on pitkä perinne urapolkujen rakentamisessa. Päällikkötason tehtäviin siirtyy vuosittain useita myynnin ammattilaisia mm. esimiesharjoittelun kautta. Viimekuukausien aikana meillä on tapahtunut paljon. Jyväskylässä Aleksi Kaipainen aloitti uutena toimistopäällikkönä. Lahdessa Joel Helppikangas, Aki Karvonen ja Santeri Mahkonen ovat myös uusia päällikkötehtävissään. Tampereella Jukka Sirola on aloittanut tehtävät tammikuusta alkaen päällikköharjoittelijana. Lappeenrannassa uutena yksikön päällikkönä toimii Topias Leino toimistopäällikkö Jukka Wahlgrenin kanssa. Kouvolan toimistopäällikön tehtävät vastaanotti Juhamatti Ollikainen. Helsingissä aloitti juuri uutena toimistopäällikkönä Aku Stenborg.

Enia on organisaatio, missä riittävä motivaatio ja asenne mahdollistavat nopean urapolun. Yhtiön koko johtoryhmä koostuu entisestä kenttäväestä ja toimistopäälliköt sekä yksikköjen vetäjät ovat kaikki aloittaneet uransa myyjinä.

Onnittelut kaikille viimeaikaisista nimityksistä!